Ny webshop på kun fire uger

Står du og mangler en webshop, så tag kontakt nu.

Så kan den være køreklar om fire uger.

Ny webshop på fire uger

Vi har stærke webshop-løsninger, der kan være klar til brug på fire uger (hvis du reagerer nu) – til fast pris – og i tæt samarbejde med din forretning.


Det er lidt ligesom at vælge ny bil, der er en række ting at beslutte: Stor eller lille bil. Sporty eller mere praktisk. Plads til lidt eller meget bagage. Meget eller lidt udstyr. Vi er specialiseret i at finde den webshop-løsning, der passer bedst til dine mål og forventninger og til aftalt pris.


Ingen webshop - ingen opmærksomhed


I 2020 er det meget vigtigt at være tilstede online. Alle forbrugere søger og tjekker: ”Hvem sælger det, jeg søger?”, ”Har min lokale og hidtidige ur- eller smykkeforretning det produkt, jeg er på jagt efter?” osv. I de situationer er det vigtigt at din forretning har en tilgængelig og pæn webshop. Det gælder også i forhold til service. En webshop sikrer en markant del af din kundestrøm i butikken.


En webshop er som en forretning


At drive en webshop svarer på nogen måder til at drive en fysisk butik. Din fordel er at du i forvejen driver den fysiske butik, og derfor sidder inde med en række fordele. Udover kundestrømmen kan en webshop på sigt også drives frem til at blive et selvstændigt resultatområde. Ligesom med en fysisk butik kræver det investering i både økonomi

og i tid. Læs mere om vores webservice her.


Vi er en solid servicepartner


Vi har et indgående kendskab til ure- og smykkebranchen, og har adskillige års erfaring med opbygning af webløsninger. Tag kontakt NU, så er din nye webshop kørende om 4 uger – til fast pris. Vi er klar til at hjælpe – og styrke din kommunikation.


Ring på 8685 5888 – eller send en mail på spicas@spicas.dk. Det er helt uforpligtende – og samtidig vejen til en god webløsning.