Har du brug for support i forbindelse med din hjemmeside?

 

Vi leverer omgående support til webdesign og -udvikling og kan med vores over 30 års erfaring indenfor B2C- og B2B-kommunikation svare på stort set alt indenfor dette emne.

Alle de opgaver vi løser har ét klart formål: At styrke kommunikationen imellem afsender og modtager. Det kan vi gøre med baggrund i de kompetencer og værktøjer vi benytter os af, og den erfaring vi har fra utallige andre opgaver.

Spicas Kommunikation er en danskejet virksomhed. Vi påtager os både små og store opgaver, og har et stærkt netværk af specialister i både ind- og udland, der forlænger vores daglige kapacitet. Hele vores set up gør at vi er fleksible og konkurrencedygtige.

Spicas som marketingpartner:

 Med en tættere dialog med os får du en høj grad af fleksibilitet og en styrkelse af kommunikationsindsatsen i din virksomhed.

 

▸ Du får adgang til hele det brede spekter af markedsføringselementer, som vi repræsenterer. Digitalt og/eller konventionelt. Profilering og/eller massiv kommunikation. Klassisk og/eller topkreativt. Du vælger selv.

 

▸ Vi kan være i gang i løbet af kort tid, men det kræver at du starter dialogen. Vi er til for at styrke din kommunikation!

Websider
Aktuelt

Skriv til os

+45 8685 5888

spicas@spicas.dk

Sindingvej 47

8600 Silkeborg

Find os på kort ▹

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Få vores nyhedsbrev

Copyright © · 2020 · Spicas Kommunikation ApS · All Rights Reserved